Netwerkbeheer

(Draadloos) Netwerk

Wanneer u problemen met uw bestaande netwerk heeft, kan Sinic IT deze voor u oplossen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van netwerkstoringen en trage internetverbindingen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een goed beveiligd (draadloos) netwerk. Een netwerk waarop alle in het huishouden aanwezige apparaten (zoals computers, laptops, tablets, smartphones en andere mobiele apparaten) kunnen worden aangesloten en desgewenst met elkaar verbonden zijn. De voordelen van een dergelijk thuisnetwerk zijn divers: één internetverbinding voor alle apparaten, gedeelde printers en natuurlijk de mogelijkheid om bestanden uit te wisselen. Wij dienen hiervoor op locatie te komen.

€ 12,50 per kwartier

(Draadloos) Netwerk

Hardwarematige reiniging

Televisie, Radio en Telefonie

Sinic IT helpt bij het aansluiten, instellen en oplossen van problemen met uw televisie, radio en telefoon. Geeft uw televisie blokkerig beeld of ruis? Heeft u een haperende of tikkende telefoonverbinding? Sinic IT biedt een passende oplossing hiervoor. Ook kunnen wij al uw andere problemen met uw televisie, radio of telefoon oplossen. Om de precieze storing te kunnen vaststellen, dient een bezoek op locatie te plaatsvinden.

€ 12,50 per kwartier