Windows 10 Actie

Windows 10 Upgrade

Upgrade

Bij de upgrade naar Windows 10 wordt het nieuwe besturingssysteem over uw bestaande versie van Windows geïnstalleerd. Al uw instellingen, programma’s en bestanden blijven behouden en worden doorgevoerd naar Windows 10. Er bestaat echter een kleine kans dat enkele programma’s niet volledig functioneren onder Windows 10. Wanneer u toch besluit uw vorige versie van Windows te willen behouden, dan is dit mogelijk tot 30 dagen na de upgrade.

€ 29,00

Windows 10 Refresh

Schone installatie

Kiest u voor een schone installatie van Windows 10, dan wordt het bestaande besturingssysteem geheel verwijderd en Windows 10 geïnstalleerd. Het voordeel hierbij is dat uw computer of laptop sneller functioneert en minder systeemfouten vertoont. Bij een schone installatie kunt u niet terug naar uw vorige versie van Windows zonder een herinstallatie te laten uitvoeren.

€ 59,00

Wanneer u wilt upgraden naar Windows 10 dient u in het bezit te zijn van Windows 7, 8 of 8.1. Wij controleren te allen tijde of u in het bezit bent van een legale licentie van Microsoft Windows. Als dit niet het geval blijkt te zijn, dient u een nieuwe licentie van Windows 10 aan te schaffen.


SSD Upgrade

Upgrade met SSD

Wanneer u wilt dat uw computer sneller opstart en programma’s sneller openen, dan is een SSD de uitkomst. Een SSD heeft meer voordelen tegenover een standaard harde schijf. Zo is een SSD minder gevoelig voor schokken en verbruikt het minder stroom (de accu van u laptop zal ook langer meegaan). Wanneer u voor dit pakket kiest, ontvangt u een SSD van 240GB en een upgrade naar Windows 10. Als u meer opslagcapaciteit wilt, dan is dit voor een meerprijs mogelijk.

€ 79,00

Waarom upgraden naar Windows 10

  • Herontwerp van het startmenu.

  • Beveiliging op hoog niveau.

  • Verbeterde internetbrowser met Microsoft Edge.

  • Handige apps uit de Store.