Reserveer Windows 10 Upgrade

Reserveer Windows 10 Upgrade

Microsoft geeft gebruikers van Windows 7 en 8 de mogelijkheid om hun gratis upgrade naar Windows 10 te reserveren. De softwarefabrikant is begonnen met het melden van die mogelijkheid aan gebruikers door middel van pop-ups.

Gebruikers van Windows 7 en 8 wereldwijd krijgen het stappenplan voor de upgrade naar Windows 10 te zien in hun OS via een notificatie. Ze kunnen hun gratis upgrade per direct reserveren en Windows 10 start met downloaden zodra het OS beschikbaar is.

Als de download gereed is krijgen gebruikers een melding dat ze kunnen beginnen met installeren. Voor het krijgen van die melding moeten ze overigens een e-mailadres invoeren. De download neemt 3GB in beslag en gebruikers kunnen hun reservering op elk moment opzeggen.

Het nieuwe besturingssysteem zal op 29 juli uitkomen. Microsoft heeft de lat hoog gelegd wat betreft het aantal Windows 10-installaties: binnen 2 tot 3 jaar moeten er een miljard installaties zijn, maar dat betreft een totaal waar alle verschillende Windows-versies onder vallen. Om het aantal te halen wil het bedrijf in ieder geval zoveel mogelijk gebruikers van Windows 7 en 8 overhalen om over te stappen.

In de video hierboven wordt uitgelegd hoe u Windows 10 kan reserveren.

Bron: Tweakers.net

Geen reacties

Reageren

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.